زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم

مقدم‌فر: پذیرش آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی قبول شکست بود

مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: پذیرش آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی قبول شکست بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا مقدم فر مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه پاسداران، در همایش بین المللی طوفان الاقصی و غزه، روایت ها واقعیت ها که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرکزی در حال برگزاری است گفت: طوفان الاقصی و این پدیده اخیر بیانگر دو میدان و جبهه در غزه بود.

 

مقدم فر، میدان اول را میدان رزم و دومین میدان را جنگ روایت ها و رسانه نام برد و افزود: هر دو میدان مورد اهمیت بود و میدان دوم یک پدیده جدیدی را رقم زد که باید بیش از این به آن بپردازیم و در آن تامل و پژوهش کنیم.

 

مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: در جبهه اول شکست چهار مرحله ای رژیم اشغالگر روشن است.غافلگیری و شکستن ارتش و سازمان اطلاعات اسرائیل و فروپاشی هیمنه کزایی‌ آنها که در شش ساعت انجام یافت مرحله اول است.

 

وی، شکست دوم را حملات هوایی، موشک باران نام برد و مرحله سوم را نیز شکست عملیات زمینی و ورود به غزه عنوان و از آن به ورود بی نتیجه و بدون تسلط یاد کرد.

 

مقدم‌فر، مرحله چهارم را شکست در حمله به بیمارستان ها و مدارس، شکست عجیب و بزرگ عنوان کرد و افزود: پذیرش آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی قبول شکست بود

 

وی با اشاره به میدان دوم یعنی میدان روایت ها ادامه داد: ما سال‌ها درگیر موضوع غلبه صهیونیست بر رسانه‌های دنیا هستیم که تکنیک‌شان‌ این بود که روایت‌ها می‌توانند بر حقایق‌ غلبه کنند .

 

مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه پاسداران، تصریح کرد: طوفان الاقصی نشان داد که وقایع در روایت ها تاثیر دارد و یکی از دلایل آن حق بودن این حرکت است. نکته دوم وجود جبهه ای است که در آن ایثار و فداکاری مطرح است.

 

وی با بیان نکاتی که می شود در آن روشنگری و افشاگری بر علیه این رژیم انجام داد، گفت :مسئله نژاد پرستی موضوعی است که می‌تواند آن را افشا کرد، البته این نژاد پرستی های اسرائیلی‌ها سفید و سیاه پوست بودن نیست. آنها هر قوم و هر نژادی را غیر خود در حد حیوان می دانند. به همین دلیل، بسیاری از بزرگان یهود در جهان منتقد و مخالف رژیم صهیونیستی هستند.

 

مقدم‌فر تاکید کرد: سال‌ها پیام انقلاب و امام این بوده است که دولت قاصب یک رژیم نامشروع است و امروز همه دنیا به ماهیت اسرائیل و همپیمانان او پی بردند و این پیام را فهمیدند.دنیا نه تنها ماهیت اسرائیل را فهمید بلکه به همراهان و همپایان‌ او هم پی برد.

 

مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه پاسداران در پایان خاطر نشان کرد: هنرمندان باید به میدان بیایند و همچنین فیلم‌سازان پا به میدان بگذارند و فیلم ها در این راستا ساخته شود که این موضوع بسیار مهم است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار